dilluns, 23 de gener del 2023

PIN UP FINISH

Bones,
I un altre d'acabat!!
Aquest formava part de la llista de nominats per acabar del 2022 i tot i que m'he passat uns dies de la data, ja està fet, el retoc final li donaré per a festes de Nadal 2023, ara el deixo descansar.
Ja sabem la satisfacció que dona anar acabant brodats del cul de la capsa, el millor és que un cop t'hi poses, després d'anys d'arraconar-los, t'adones que no saps perquè ho vas fer i tens més ganes de veure'ls acabats i de poder fixar-te metes noves.
Aquest últims dos anys he fet molta neteja d'ufo's a més de noves idees que m'apetien molt, ara em queda poc de pendent, però sí que tinc haed's entre mans que voldria acabar-los per que són molt macos.
A la pròxima entrada hi haurà balanç de feines pendents i nous projectes.
Fins aviat!
Hola, aquí la tenéis, la última nominada del 2022 a terminar si o si, solo le falta el acabado que se lo daré por navidades 2023, ahora la dejo descansar.
Ya sabemos la satisfacción que da ir terminando labores del culo de la caja y lo que es mejor, te das cuenta que le tienes más ganas que nunca. Estos dos últimos años he hecho mucha limpieza de ufo´s, ahora toca hacer inventario y dar paso a nuevas labores.
Asta pronto.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

sommiadors