dilluns, 29 de juliol del 2024

In progress k&S

Bones,
Després de rebre la meva comanda de fils que em fien falta per al haed, ja he pogut donar-li un petit avanç. Estic capficada amb ell i el vaig fent totes les estonetes que puc, crec que fins setembre que no tornem a la normalitat horaria no podré fer molt més.
Bon Estiu!!

Hola,
Después de recibir mi último pedido de hilos, he podido dar un avance a mi haed, estoy obsesionada con él y todos los ratitos que puedo me pongo, pero asta setiembre que no volvamos a la normalidad horaria no podré hacer más.
Buen verano!!
 

dijous, 18 de juliol del 2024

My Birthday + 48

Doncs si, avui faig anys, 48 per ser exactes.
Molt orgullosa de dir-ho, tinc salud, feina i una familia meravellosa no puc demanar més.
Hem estat vuit dies a Croacia, Porec, per una competició de Twirling de la meva filla, ha quedat 4ta en la seva categoria, 17 paisos i 34 atletes competien en ella, ha estat esplendida i estem molt contents.
Tornan a la normalitat intentarem seguir amb l'agulla.
Fins aviat!!!

 

dimarts, 2 de juliol del 2024

SUNFLOWERS

Bones,
Aquest kit moltttt bàsic, d'un euret i que li hauré de posar fils bons, clar. Serà el pròxim repte expres que faré. Es petito i m'agrada molt , hi ha dies que em tinc que esperar abans de entrar a treballar i aixó farà el temps mes portador i com es petit m'el podré endur per tot arreu.
Fins aviat!!

Hola,
Este pequeño kit, muyyyy basico, de un euro, será mi próximo reto express. Tendré que canviar los hilos pero me gusta y para ratillos sueltos que tengo me irá bien.
¡Asta pronto!