dimecres, 10 de juliol del 2013

EL MEU SECRET / MI SECRETO

Doncs si noies, el dia 18 de juliol és el meu aniversari i ara m'ha tocat a mi rebre una labor en comu de les altres noies, i quan le vist me quedat OHHHHHHHH, es meravellosa!!!! i també he rebut mes paquetets de les compañes. Son fantastiques i me les estimo molt a totes!
L'Afrika també em va enviar un munt de regals, dos bosses plenes, aqui sols us fico dos fotos però hi havia molt més i coses per la meva nena també, MIL GRÀCIES AFRIKA ETS INCREIBLE!!!
L'última foto del petit biscornu son detallets de la Susana, i es precios Mil gràcies per tu també.
La comuna vista entera

La comuna parte izquierda

La comuna parte derecha

Arancha y Vane juntas

Regalito particular de Vane

Regalo de Africa

Regalo de Africa
Regalo de Susana
El 18 de julio és mi cumple y por eso ahora soy yo la que recibe regalitos, estoy encantada con mi comun, es precioooooosaaaaaaa, también he recibido mas paquetitos de mis compañeras de foro, son geniales y las quiero mucho a todas.
Afrika me envio dos bolsas llenas de regalos, para mi y para mi peque, fue estupendo abrir tantos paquetes, aqui solo pongo dos fotos pero havia mucho mas, MIL GRACIAS AFRIKA!
Y la última foto és el regalo de SUSANA y el mini biscornu es precioso y lleva mucha faena MIL GRACIAS A TI TAMBIEN SUS!!

4 comentaris:

  1. Felicitats i enhorabona per tants regalets, tots són molt macos. Petons.

    ResponElimina
  2. Felicidades!!
    Y disfruta de todas esa maravillas
    Besos

    ResponElimina
  3. Hola!!! moltes felicitats, per l'aniversari i per totes les coses tan precioses que tan regalat, enhorabona, disfrutau, una forta abraçada, Reyes

    ResponElimina
  4. Quins regalets més xulos!!!! Enhorabona!!! Ara toca disfrutar-los.

    ResponElimina

sommiadors