dimarts, 21 d’agost del 2012

TRAVESURA LOMAR On Esta l'Ocellet?

Com va de caloreta noies?
He pasat uns dies a la Cava, el poble del costillo que estaba de festes i allí la calor a sigut asfixiant, menys mal de la pisineta i de la platja que ho fan més portadoret.
He estat brodant la colada i també he començat el haed de la Misty, a més de quasi acabar la fairy, però de moment no us puc possar fotos així que us ensenyo un gatet molt dolentot que ens va posar la Lomar ja fa dies al foro i que encara no havieu vist.
¿Como va de calor chicas?
He pasado unos dias en la Cava, el pueblo de mi costillo que estaba de fiestas y allí a calor a sido asfixiante, menos mal que teniamos la piscina y la playa para hacerlo mas llevadero.
He estado bordando la colada y tambien he empezado el haed de la Misty, a mas de casi terminar la fairy, pero de momento no puedo poner fotos, asi que os enseño un gatito muy malo que nos lo pudo Lomar ya hace dias en el foro y que todavia no habiais visto. ¿Donde Esta El Pajaritooo?

6 comentaris:

  1. Hola!! molt gracios l'ocellet. aquets dies la calor es insoportaple, si no fos per la platja com tu be dius, deu ni do, petonets, Reyes.

    ResponElimina
  2. Pues creo que el pajarito se lo ha comido Lomar, jejejejee

    ResponElimina
  3. Jajaja, qué gracioso es, tanto el bordado como el título del bordado. BESITOS corazón

    ResponElimina
  4. Molt bonic el gatet i tot el brodat. A mi m'encanta la calor, estic a un poble de montanya (Camprodon) i fa una calor que ni jo aguanto, en 20 anys que vaig al poble es la primera vegada d'aquesta calor, mai había dormit amb la finestra oberta, mes aviat amb edredò. Una abraçada, segueix fen cosetes i ensenyar-nos las. Petons.

    ResponElimina
  5. Gracias chicas, seguiremos aguantando el calorcillo como podamos que seguro que de aqui poco ya nos quejaremos del frio. besitos a todas!!

    ResponElimina

sommiadors