dimarts, 10 de juliol del 2012

TILDA ACABADA

La meva Tilda Maria Bunyols ja esta acabada, sols li falta la faldeta que esta en tràmit, l'unic problema es que no se on, però ja sortirà.
 Demano perdò a totes aquelles que fan unes tildes perfectes i estupendes però jo no en se més i cosir tampoc és lo meu així que em conformare amb veuere les vostres meravelles des de la distancia.


Mi Tilda Maria Buñuelos ya esta terminada, solo le falta la faldita que esta en tramite, el unico problema es que no se donde pero ya saldra.
Pido disculpas a todas aquellas que hacen una Tildas estupendas y perfectas, pero yo no se mas y coser tampoco és lo mio asi que me conformare con ver vuestras maravillas desde la distancia.

7 comentaris:

  1. Que dius !!! Si t'ha quedat monísima. Jo si que faría un bunyol. No se com has fet el cabell però t'ha quedat molt maco. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. A mi me parece que te ha quedado chulisima. La faldita seguro que en cuanto encuentres una telita que combine se la acabas eso es un ratin.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Hola! felicitats, perque es molt bonica i molt simpatica (tot i que a mi les tildes no m'agraden gaire, sempre les veig pels blogs, pero no em fan el pes)pots estar ben contenta de la feina. i la faldeta li pots canvia, segons l'estació, not sembla? petonets, Reyes.

    ResponElimina
  4. Pero que bonica t`ha quedat Maria Jesús, i no diguis que no t`ha sortir bé, jo soc incapaç ni tan sols de posar-m`hi. Tinc voluntat però la costura i jo encara no som gaire amigues
    Molts petonets

    ResponElimina
  5. No es que no m'agradi, sino que veig que les altres tenen un altre "glamour" ejejejje, moltes gràcies a totes pels comentaris, petonets!!

    ResponElimina
  6. Que glamour ni ocho cuartos! es una pasada de bonita y no tiene nada que envidiar a ninguna.
    Esta preciosa...Felicidades por tu tilda.

    Un besazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, ahora hace compañia a la que me regalaste tu que estaba mu solita la pobre, jeejej, un besazo para ti tambien guapa!

      Elimina

sommiadors