dimecres, 9 de maig del 2012

NO SON SARAH KAY PERÒ HO SEMBLEN / LO PARECEN

Avui us presento a unes nenetes que també fa molt temps que les tinc, les que cuinen, la granjereta, la jardinera (que esta a mitjes i no tinc foto) i la que cus a màquina que esta a la llista d'espera.
Les vaig treure d'una revista ja fa mes de 10 anys i les vaig personalitzan al meu gust.


Hoy os presento a unas nenas que también hace mucho tiempo que las tengo, las que cocinan, la granjera, la jardinera (que esta a medias y no tengo foto) y la que cose a máquina que esta en la lista de espera.
Las encontre en una revista hace ya mas de 10 años y las personalizo a mi gusto.





8 comentaris:

  1. Que boniques !!!, molt countrys. Petonets.

    ResponElimina
  2. ¡¡que graciosas!!me encantan los colores que llevan.....
    besos

    ResponElimina
  3. Gracias chicas, si que son muy countrys si y los colores los elijo segun voy avacando, a veces me guio por el grafico a veces no. besos!

    ResponElimina
  4. hola!!! son monisimes les nines i si que semblen la Sara Kay, quan la Elena era petita li encantaba aquesta nina, si algun dia ting una neteta ja et demanaré els grafics, petonets, Reyes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. -a mi tambe m'agraden molt les sarah, jo les coneixo per les meves germanes grans que es feien la col.lecio de cromos i jo les dibuixaba quan era petita, ara en faig una de px que ja us ensenyare mes avant. petons

      Elimina
  5. Molen les personalitzacións!

    A veure com queden al final! No oblidis fer-ne foto! =)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et prometo que segur que les ensenyo pero ara com ara em sembla que tardare, però com no les vull deixar com ufo segur que les acabo, son maquissimes i en tinc moltes ganes de fer-les. petonets!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina

sommiadors