dilluns, 14 de maig del 2012

LA PARISINA I LES PRINCESES / LA PARISINA Y LAS PRINCESAS

La Lomar del foro ens va tornar a proposar un marató Tralala, La Parisinne que juntament amb l'altre marató de les Princeses ja estan acabadets del tot, amb noms i detalls personalitzats per a les dos nebodetes de la Cava.

Lomar nos volvio a proponer otro sal, la Parisinne y junto con el otro de las Princesitas ya estan acabados del todo con nombres y detalles para las dos sobrinitas de la Cava.

10 comentaris:

  1. Que "xulus" amb el nom. Molt macos. Ahir TRALALA va escomençar un altre SAL d'un ninot de neu, t'has apuntat també??? Jo sí. Bé, que tinguis una bona setmana. Petons.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies guapa, no no m'he apuntat perque aquest gràfic ja el tinc i tinc dos quadres a mitjes per nadal i massa feina, a mes la Lomar encara ens te més sorpreses amagades ufffff
    Petons

    ResponElimina
  3. T`han quedat moníssimes Maria Jesus, m`encantan amb el nom posat. Jo com la Lourdes, també m`he apuntat al sal del tralala del ninot de neu, és que son una cucada aquests tralalas.
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Sonia, jo no m'he apuntat, ja vere si més avant si avanço un poc tot el que tinc.
      Petons!

      Elimina
  4. Hola Maria Jesus!! son molt bonics aquest quadres, m'agraden molt, que tinguis una molt bona setmana, un petonet, Reyes.

    ResponElimina
  5. Gracies reina, una bona setmana pet tu també.
    Petonets!

    ResponElimina

sommiadors